ЗА НАС

ПЗУ. Ла Вита е формирана во март 2006 година како приватна здравствена установа и се наоѓа на улица Китка 2 во Драчево. Нашиот персонал е составен од високо квалификувани и професионални медицински лица, чија главна цел е овозможување на врвна и квалитетна здравствена услуга и задоволување на сите потреби на нашите пациенти.

Одделот за општа медицина работиво 2 смени од 07-21ч понеделник до петок.

Соработуваме со фондот за здравство, работиме со плави картони и приватни пациенти во било кое време.

     Одделот за интерна медицина работи од 08 – 16ч понеделник, среда и петок,    а од 10 – 18ч вторник и четврток. со доктор Трајче Ѓеорѓиевски.

Ја опслужуваме и руралната област во с. Цветово.

Вашето здравје е наша грижа!

ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ Е НАША ГРИЖА
ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД СЕГА

Др. Адмир Демирович

доктор по општа

медицина

Др. Трајче Георгиевски

специјалист по интерна 

медицина

Др. Марија Милевска

доктор по општа

медицина

Жаклина Коцовска

медицинска сестра

Мартина Миланова

медицинска сестра

Анкица Арсовска

медицинска сестра

Силва Атанасиу

рентген технолог

Наши соработници