наши услуги

Go to SitePad Editor to add your own text and edit me

-ЕКГ -испитување на helico bacteri

-мерење шеќер во крв

-зрачење со солукс лампа.

-Правиме тестови за рано откривање на бременост

-поставување и промена на уринарни катетри

-спирометрија

-мерење на сатурација

-општ преглед кај матичен доктор

-лабараториски услуги секој работен ден

-парентерална терапија

-инфузиона терапија

-инхалации

-Преврски на мали и големи рани

-домашна посета со доктор и сестра од 14˸00-15˸00 часот

-бесплатно мерење на крвен притисок во секое време за сите пациенти

-општ интернистички преглед

-ЕХО на абдоминални органи

-ЕХО на тироидна жлезда