за нас

 

ОПШТА ОРДИНАЦИЈА ПЗУ.ЛА ВИТА

 

ПЗУ.Ла Вита  е формирана во март 2006  година како приватна здравствена установа работи во две смени oд 07 -21h секој

работен ден од понеделник до петоксо матичните лекари 

Др.Татјана Апостолоска 

Др.Катерина Дабеска 

Др.Адмир Демировиќ

вработен во ординација во с.Цветово-рурална област работно време во с.Цветово од 08-14hсекој работен ден


ОРДИНАЦИЈА ПО ИНТЕРНА МЕДИЦИНА ПЗУ.ЛА ВИТА 2

 Услуги на пациенти во ПЗУ.Ла Вита 2 од специјалист интернист др.Трајче Ѓеорѓиевски

 

 -општ интернистички преглед

-ЕХО на абдоминални органи

-ЕХО на тироидна жлезда

-ЕКГ

-поставување и промена на уринарни катетри

-спирометрија

-мерење на сатурација

 

 Работиме со закажување од матичен доктор на мој термин и со приватни пациенти во секое време.

Работно време понеделник,среда и петок од 08-16 h

Вторник и четврток од 10-18 h

 

 

TIMOT

12

ГОДИНИ ИСКУСТВО

999

БРОЈ НА ПАЦИЕНТИ

4

ИСКУСНИ ДОКТОРИ

10

ОДДЕЛИ