ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ НАША ГРИЖА ПОСТОИМЕ ЗА ВАС

  • ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ НАША ГРИЖА ПОСТОИМЕ ЗА ВАС.
  • BACKGROUND 2
SLIKA ZA NA WEB

ОПШТА ОРДИНАЦИЈА ПЗУ ЛА ВИТА

 

ПЗУ.Ла Вита  е формирана во март 2006  година како приватна здравствена установа работи во две смени oд 07 -21h секој работен ден од понеделник до петоксо матичните лекари  др.Татјана Апостолоска и др.Катерина Дабескаи др.Адмир Демировиќ вработен во ординација во с.Цветово-рурална област работно време во с.Цветово од 08-14hсекој работен ден


ОРДИНАЦИЈА ПО ИНТЕРНА МЕДИЦИНА ПЗУ.ЛА ВИТА 2

Услуги на пациенти во ПЗУ.Ла Вита 2 од специјалист интернист др.Трајче Ѓеорѓиевски

 

 

 

 

Пребарај

Кликни ако ти се допадна услугата на Поликлиника Ла Вита.

НАШИОТ ТИМ

IMG_20180308_145050

Др, Татјана Апостолоска

IMG_20180301_135756

Др. Катерина Дабеска

IMG_20180301_134048_BURST2

                                  Др. Трајче Ѓорѓиевски

IMG_20180301_134150

Др, Адмир Демировиќ

НОВОСТИ

 ИНФРА РЕД АПАРАТ ЗА Отстранување НА БОЛКИТЕ

За остранување на болките затоплете

ги вашите зглобови

со длабинско зрачење на инфра ред зраците

 

 

 

slika 2